Saradnja festivala komedija Jagodine i Novog Bečeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja festivala komedija Jagodine i Novog Bečeja

Na Festival komedije amaterskih pozorišta Srbije u Novom Bečeju biće promovisana monografija o "Danima komedije", biće odigrana predstava jagodinskog Gradskog pozorišta, a za vreme trajanja festivala biće otvorena i izložba "Jagodina nekada i sad".

Prema rečima Dobrice Milićevića, umetničkog direktora ''Dana komedije'' saradnja dva festivala je uspostavljena jer, i jedan i drugi festival, neguju komediju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žanr.

Festival komedije u Novom Bečeju počinje 20. oktobra i traje sedam dana.

Milićević je na konferenciji za novinare rekao da će monografiju predstaviti on, književnik Živorad Đorđević i glumica Rada Đuričin, ovogodišnja dobitnica "zlatnog ćurana" za životno delo, najvećeg priznanja "Dana komedije".

Pobednička predstava na festivalu u Novom Bečeju, nastupiće na 44."Danima komedije", koji se tradicionalno održavaju od 20. do 27. marta, u okviru pratećeg programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.