Sahranjen Lazar Jovičić (17) koji je ubijen ispred kluba u Jagodini

Izvor: Blic, 24.Mar.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Lazar Jovičić (17) koji je ubijen ispred kluba u Jagodini

Jagodinsko groblje bilo je malo da primi sve koji su danas došli na sahranu Lazara Jovičića (17), koga je u noći između subote i nedelje nožem ubio Stefan Simović (19) ispred kafića "Lajf", u Sinđelićevoj ulici u Jagodini. Sahrani je prisustvovali više od tri hiljade ljudi

Veliki broj rođaka i prijatelja okupio se danas na gradskom groblju u Jagodini, kako bi ispratili tragično nastradalog mladića. Na kiši koja je lila, niko nije izlazio iz reda dugačkog na stotine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << metara od kapele.

Lazara su ispratili drugovi iz bivše osnovne škole, drugari iz Muzičke škole u Jagodini I Umetničke škole u Nišu, drugari iz komšiluka u Jagodini, prijatelji njegovih roditelja, mnogorbojni poznanici.

Porodica je satima primala saučešće

Grobljem se čuo lelek i pitanje dece ,,zašto baš on, zašto je on

morao da ode,,.,,Bio je dobar drug, bio je fin, svirao je divno gitaru, svi smo ga voleli. Zašto je on morao da ode, zašto ne onaj drugi, kako se ovo desilo, da li je san?

- U Nišu smo ga zvali Cimer jer je bio cimer našim drugarima, bio je talentovan, svi smo došli danas. Škola ne radi dva dana. Lazar je bio kao I svi mi, ni po čemu drugačiji, gori ili ljući, ovo je strašna nesreća - Jelena Ivanović Lazareva drugarice iz Umetničke škole.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I NEBO JE PLAKALO: Sahranjen Lazar Jovičić, mladić nožem ubijen ispred kafića u Jagodini

Izvor: Kurir, 24.Mar.2014

Lazara su ispratili drugovi iz bivše osnovne škole, drugari iz Muzičke škole u Jagodini I Umetničke škole u Nišu, drugari iz komšiluka u Jagodini, prijatelji njegovih roditelja, mnogorbojni poznanici..JAGODINA - Jagodinsko groblje bilo je malo da primi sve koji su došli na sahranu Lazara Jovičića...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.