Velika svadba u Jagodini - ženi se Jovanča

Izvor: NaDlanu.com, 09.Okt.2012, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika svadba u Jagodini - ženi se Jovanča

Velika svadba i na visokom nivou. Muška žirafa Jovanča u zoo - vrtu u Jagodini, dobio je ženku, svadba je zakazana za danas a kum je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

Predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma najavio je dolazak žirafe i obećao "gala svadbu". Kako saznaje "Alo", mlada će imati i venčanicu, beli plašt krojen za nju, koju će nositi tom prilikom. Direktor zoo-vrta u Beogradu Vuk Bojović, otkrio je da se ženka zove Ema, da je stara između osam i devet godina i da je „dama u najboljim godinama“.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma danas ženi Jovanču!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2012

Medijski najpopularniji stanovnik Zoološkog vrta u Jagodini, muška žirafa Jovanča, dobio je ženku, a pre četiri dana u Italiji, gde je predvodio delegaciju privrednika, predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma najavio je dolazak žirafe i obećao "gala svadbu“, piše Alo...Predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Palma oženio žirafu Jovanču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2012

JAGODINA -..Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma rekao je danas da je nabavio ženku žirafe za mužjaka koji već živi u jagodinskom zoološkom vrtu i iskoristio to za nove kritike organizatora Parade ponosa u Beogradu...Marković je u Jagodini kazao da je ponosan što je "oženio"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.