STRAVIČAN SUDAR U JAGODINI - VOZILA SMRSKANA: Od siline udarca, jednom automobilu ispao i motor, ima povređenih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:36

STRAVIČAN SUDAR U JAGODINI - VOZILA SMRSKANA: Od siline udarca, jednom automobilu ispao i motor, ima povređenih (VIDEO)

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se nesreća dogodila.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Jagodini kada su se sudarila dva vozila, jedno je potpuno uništeno, a samo pukom srećom nema teže povređenih.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 16 sati u Jagodini.

- Četiri osobe, samo pukom srećom su lakše povređeni. Inače, reč je o sudaru dva vozila. Od siline udarca jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njih je sletelo sa puta i prevrnulo se na bok - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je automobil koji je sleteo sa puta udario u betonski stub.

- Koiko je jak udarac bio svedoči to da mu je, automobilu koji je sleteo sa puta, motor ispao - rekao je naš sagovornik.

Snimak nakon nesreće objavljen je na Instagram stranici 192.rs. Na njemu se vide oba vozila ali delovi automobila koji su ostali na putu.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.