SRBIJA ZGROŽENA ZLOČINOM U JAGODINI Otac i sin ubili muškarca, očevici opisali jezive scene: Neobjašnjiva količina agresije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:59

SRBIJA ZGROŽENA ZLOČINOM U JAGODINI Otac i sin ubili muškarca, očevici opisali jezive scene: "Neobjašnjiva količina agresije"

Tu količinu agresije i besa koji su oni ispoljili, to je neobjašnjivo.

Jedno lice (50) i njegov sin (34) iz Jagodine, koji su osumnjičeni da su juče, u ranim jutarnjim satima, u alkoholisanom stanju brutalno ubili nesrećnog čoveka (40), saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Kako se saznaje, uhapšeni osumnjičeni otac je izneo odbranu, dok se njegov sin branio ćutanjem.

Naime, kako se saznaje, osumnjičeni je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužilaštvu izneo da je kobne večeri sa sinom bio u kafani, da su malo više popili, ali da se ne seća kako je došlo do sukoba sa nastradalim.

Sa druge strane, u policiji je izneo kompletnu odbranu rekavši da sukob sa nesrećnim čovekom datira od ranije, kao i da ga je ubijeni to veče prvi napao.

Viši javni tužilac je predložio određivanje pritvora za oca i sina.

Obdukcija tela je odrađena, ali se još čekaju rezultati, a prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek se ugušio sopstvenom krvlju.

Njega su otac i sin besumučno udarali rukama i nogama, usled čega je pao u nesvest i ugušio se.

Podsetimo, zločin se dogodio nešto posle ponoći, a najpre je izbila žustra svađa, koja je potom eskalirala u krvoproliće.

Očevici su tvrdili da niko ne zna šta je motiv zločina, ali i otkrivaju šta se dogodilo kobne noći.

- Tu se inače stalno skupljaju pijanice, iza prodavnice se nalaze stepenice i oni po celu noć sede i piju pivo.

Niko ne zna šta je uzrok ovog ubistva, ali otac i sin su bez trunke milosti tukli muškarca dok nije izdahnuo.

Krvi je bilo na sve strane - rekao je jedan od očevidaca.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.