ŠOKIRAO JAVNOST POSLE 30 GODINA: Slavko Štimac otkrio svoja osećanja u EKSPLICITNOJ SCENI SA JAGODINKOM SIMONOVIĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 10:09

ŠOKIRAO JAVNOST POSLE 30 GODINA: Slavko Štimac otkrio svoja osećanja u EKSPLICITNOJ SCENI SA JAGODINKOM SIMONOVIĆ!

Napokon otkrivena istina!

Legendarni glumac Slavko Štimac proslavio se na sceni još kao dečak, a uprkos tome što nikada nije upisao Akademiju, ostvario je neverovatne rezultate na ovom polju.

Jenda od njegovih najzapamćenijih uloga je iz filma "Varljivo leto 68″, u kom Slavko hvata za grudi lepu pekarku Jagodinku Simonović, a replika iz te scene je jedna od najcitiranijih:

- Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi…

Međutim, malo ko zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se glumac ove scene stideo:

- Film u stvari govori o studentskim demonstracijama iz ’68. Pitao bih te ja kada bi te deset hiljda puta pitali za “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi”. Kad god me sretnu, “Eee, Jagodinka!”. Na neki način mi je neprijatno što se taj film pamti po toj sceni.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.