SL - Ćurani završili u loncu (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - "Ćurani" završili u loncu (video)

Superligaš iz Gornjeg Milanovca upisao je prvi trijumf u novoj sezoni nakon što je u Jagodini savladao domaći sastav evrogolom Luke Merdovića.

Pretposlednja utakmica trećeg kola Superlige Srbije odigrana je u Jagodini gde je istoimena ekipa ugostila povratnika u elitni rang takmičenja, gornjomilanovački Metalac.

Gosti su slavili rezultatom 1:0 (1:0) zahvaljujući prelepom pogotku koji je u 18. minutu postigao Luka Merdović.

Prvotimac Metalca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvatio je loptu na dvadesetak metara udaljenosti od gola a onda je nakon driblinga snažno tukao u gornji levi ugao gola Đorđa Nikolića koji je paradom ulepšao pogodak.

U meču bez mnogo prilika pogodak Luke Merdovića pokazao se presudnim za konačan ishod pa je Metalac nakon poraza od Partizana i remija sa Zvezdom upisao i prvi trijumf u Superligi.

Jagodina će nakon trećeg vezanog poraza ostati "zakovana" za dno tabele bez osvojenih bodova i sa gol razlikom 0:10.

U narednom kolu Jagodinci će ugostiti Novi Pazar, dok Metalac na svom terenu igra protiv niškog Radničkog.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.