ŠIMIĆ: ŽELJA MI JE DA OBUČEM DRES SRBIJE

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIMIĆ: ŽELJA MI JE DA OBUČEM DRES SRBIJE

Imam lična dokumenta Srbije, ovo mi je druga sezona u Jagodini i već se osećam kao domaći igrač, kaže Mario

JAGODINA - Golman Jagodine Marko Šimić, koji ima dvojno državljanstvo Srbije i Hrvatske, izjavio je da mu je želja da jednog dana obuče dres orlova.

"Imam lična dokumenta Srbije, ovo mi je druga sezona u Jagodini i već se osećam kao domaći igrač, u pravom smislu Jagodincem i državljaninom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije. Moja namera i velika želja je da jednoga dana zaigram za reprezentaciju Srbije", rekao je Šimić za klupski sajt.

Informativna služba Jagodine saopštila je danas da je Šimić promenio prebivalište i postao Jagodinac, kako bi glasao na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima.

Na taj način golman Jagodina je i formalno stekao uslov da jednoga dana postane član reprezentacije Srbije. "Izbori su samo povod, jer sam već dugo nameravao da postanem 'domaći igrač', odnosno Jagodinac", rekao je Šimić, koji je rođen u Valjevu, ali je u mladosti napustio Srbiju.

Šimić je prošao sve mlađe selekcije Dinama iz Zagreba, a pre nego što je došao u Jagodinu igrao je za Sesvete i niželigaški Zet.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.