ŠEŠELJ PORUČIO U JAGODINI: Optimista sam, narod želi da menja stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ PORUČIO U JAGODINI: Optimista sam, narod želi da menja stvari!

Šešelj poručio da ne daje lažna obećanja kao drugi kandidati

Kandidat za predsednika Srbije, lider Srspke radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je na centralnom trgu u Jagodini razgovarao s građanima, kojima je rekao da je optimista pred izbore, jer vidi narod želi da menja stvari.

Kako je rekao, svaka vlast mora da ima kontrolu, a jedino on može da kontroliše Vučića i njegovu vladu.

On, dodao je, jedini ne daje lažna obećanja kao drugi kandidati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova je strateška orijentacija da se okrenemo Rusiji, jer to je, tvrdi, jedini način da izađemo iz ekonomske krize, socijalne bede, da se odbranimo od spoljnih izazova.

- Hrvati se naoružavaju, Šipatri spremaju vojsku, preti krvoproliće u Makedoniji, moramo biti jaki i naoruzazani - rekao je Šešelj, uz opasku da su nam Rusi poklonilio izvestan broj polovnih ali dobrih, supermodernih aviona a da mi plaćamo samo remont, ali i da bi on, kada bi otišao u Rusiju, sve to dobio besplatno.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.