SEKIROM DRUGU SMRSKAO GLAVU!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKIROM DRUGU SMRSKAO GLAVU!

JAGODINA - Druga ubio sekirom! Davor P. (24) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je juče oko 4.20 sati sekirom ubio Bojana Jovanovića (38) iz istog grada u svom stanu u ulici Branka Radičevića u naselju Tabane. Prema rečima našeg izvora iz istrage, ubistvu je prethodila svađa između njih dvojice.

JAGODINA - Druga ubio sekirom!

Davor P. (24) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << juče oko 4.20 sati sekirom ubio Bojana Jovanovića (38) iz istog grada u svom stanu u ulici Branka Radičevića u naselju Tabane. Prema rečima našeg izvora iz istrage, ubistvu je prethodila svađa između njih dvojice.

- Jovanović je prethodne večeri došao kod Davora. Sve je bilo u redu, a onda su se žestoko posvađali - kaže naš sagovornik.

U jednom trenutku Davor P. je zgrabio sekiru s vatrogasnog aparata i nasrnuo na Jovanovića.

- Udarao je nesrećnog čoveka po glavi sve dok ga nije ubio. Jovanoviću je glava bila potpuno smrskana, a krv je lila na sve strane. Pomoći mu nije bilo. Preminuo je na licu mesta - priča naš sagovornik.

Pomahnitali napadač mirno je u kući sačekao dolazak policijske patrole, koju su pozvale komšije.

- Bio je van sebe i nije mogao da se pomeri s mesta. Moguće je da je bio u stanju šoka ili pod dejstvom narkotika ili alkohola. Kako bismo otklonili sumnje, uradićemo toksikološke analize. Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku. Utvrđujemo sve okolnosti brutalnog ubistva, kao i motive potezanja sekire - priča naš izvor iz istrage.

Komšije u gradskom naselju Tabane su u šoku i ne veruju da je Davor bio sposoban da nekome presudi na tako monstruozan način.

- Ne mogu da verujem da je to uradio. Ništa nije nagoveštavalo tragediju. Svi smo potreseni - kaže komšija.

Davoru P. na teret se stavlja teško ubistvo. On će, nakon policijskog zadržavanja do 48 sati, uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

Ubijeni mladić imao veze s narkoticima?

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ubijeni Bojan Jovanović u Jagodini se dovodi u vezu s trgovinom narkoticima.

- Jovanović je u kraju poznat pod nadimkom Jova Smrt. Proveravamo zbog čega se sukobio s Davorom - kaže naš sagovornik.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.