SATIMA JE ZVERSKI TUKAO, A ONDA SEO PORED NJENOG BEŽIVOTNOG TELA: Majka petoro dece iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner ove godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 11:47

SATIMA JE ZVERSKI TUKAO, A ONDA SEO PORED NJENOG BEŽIVOTNOG TELA: Majka petoro dece iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner ove godine

Zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog muškarca.

Osumnjičeni (46) iz Jagodine nakon svađe sa emotivnom partnerkom (35), inače majkom petoro dece, brutalno je nasmrt pretukao rukama i nogama po celom telu, da bi ona nakon nanetih teških telesnih povreda preminula.

- Kobne večeri žrtva je došla kod osumnjičenog u stan, kao što je to radila i u prethodnom periodu jer su dugogodišnji emotivni partneri. Ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukazivalo da nesrećna žena neće živa izaći iz stana - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Sumnja se da su se njih dvoje prvo verbalno sukobili, a zatim je došlo do fizičkog kontakta. Osumnjičeni je rukama i nogama počeo zverski da udara nesrećnu ženu, a nije se zaustavio ni kada je počela da krvari i da gubi svest. Kako navodi sagovornik, osumnjičeni nije mogao da se odvoji od žrtve koliko je bio agresivan.

Tukao je pesnicama po glavi, toliko da joj je lice bilo unakaženo, modro i u podlivima, a imala je i vidljive tragove nasilja po celom telu. Nasilnik je šutirao rukama i nogama po stomaku, pa je i taj deo tela modar - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Telo je poslato na obdukciju koja će utvrditi da li osumnjičeni nasilnik žrtvu možda tukao i nekim tupim predmetom. Sagovornik tvrdi da je nesrećna žena ubrzo preminula.

Sumnja se da je nasilnik nekoliko sati tukao ženu, a kada se uverio da je ubio ostao je da sedi pored njenog krvavog tela - kaže izvor i dodaje da je nakon zločina osumnjičeni uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi istragu kojom će utvrditi sve detalje ovog zverskog ubistva. Inače, ubijena žena iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner od početka godine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.