SAMO u Jagodini: Slavila 30 godina od razvoda!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO u Jagodini: Slavila 30 godina od razvoda!

Neobičan način da se obeleži jedan ovakav životni događaj.

Foto: MONDO, Jelica Dojčinović

Mirjana Milovanović (62) iz Jagodine napravila pravu feštu- povodom 30 godina od RAZVODA braka!

Posle razvoda: Kad mama ili tata imaju novu ljubav

 Obukla je venčanicu i na slavlje stigla u beloj limuzini, čak je bacila i bidermajer. Veselju je prisustvovalo 90 zvanica od kojih su neki put potegli čak iz Amerike. Pored standardnog posluženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za svadbe, gostima je poslužena i torta, ali bez figurice mladoženje na vrhu.

"Kada sam obavestila rodbinu i prijatelje šta imam na umu, nisu mi verovali. Evo i ovi moji muzičari su mislili da se šalim sve dok im kaparu nisam dala. Pozivnice sam odštampala, puno mi je srce", rekla je "mlada" za "Kurir".

Mirjana je svoj radni vek provela u Švajcarskoj, pa novac nije žalila prilikom organizacije ovog svečanog događaja. Ona je poznata i po humanitarnom radu i po tome da pomaže siromašne porodice. Sav novac koji je dobila na poklon na svojoj proslavi razvoda ona je dala onima kojima je to najpotrebnije.

Brak u Srbiji: Koliko traje, koliko je razvoda...

Velikoj proslavi nisu prisustvovala njena deca i bivši suprug.

"Zna on za moje veselje, ali je rekao da ga je baš briga. Bila sam s njim u braku 18 godina i trpela ga samo zbog dece. Ovako mi je super. Nikad mi nije palo na pamet da se opet udam. Žao mi je što moja dvojica sinova i njihova deca nisu hteli da dođu, ali tu su mi majka, braća, sestre i mnogi ljudi koje volim", rekla je Mirijana.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.