Razneli se u špajzu

Izvor: Politika, 24.Apr.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razneli se u špajzu

Jagodina – Suzana Radisavljević Deni (32) iz Jagodine i njen nevenčani suprug Milovan Petrović Buca, koji su živeli u iznajmljenom stanu u Ulici Gine Pajevića broj 20/9 u Jagodini, stradali su juče oko 12.30 sati od eksplozivne naprave. Još se ne zna šta se tačno dogodilo. Prema jednoj verziji, došlo je do nesrećnog slučaja, odnosno slučajne eksplozije, a po drugoj, njih dvoje su se raspravljali zbog teške materijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << situacije, jer su bili u velikim dugovima. Budući da je na uviđaj najpre došao tužilac Opštinskog tužilaštva, koga je zamenio tužilac Okružnog, moguće je da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, odnosno da je Milovan ubio nju i sebe. Ostaje i mogućnost da su oboje rešili da izvrše samoubistvo.

Inače, Suzana Radisavljević Deni (32) iz Jagodine, koja je po zanimanju frizerka, poslednjih godina počela je da peva, tačnije, da zarađuje hleb kao pevačica.

Milka Jonić, koja živi sprat niže od stana u kojoj su stanovali Suzana i Milovan, prva je ušla nakon eksplozije. Milovan je inače bio njen menadžer i nevenčani suprug.

– Sa Verom Jurše, koja im je iznajmila stan, ušla sam da vidim šta se dogodilo, jer sam mislila da je eksplodirao bojler. Na prvi pogled sve je bilo u redu. Čak je i televizor radio. Proverile smo kupatilo, ali nismo našle ništa. Onda smo osetile neopisiv smrad koji je dopirao iz kuhinje. Kada smo kročile u špajz ugledala sam Suzanino telo bez glave. Njegovo telo bilo je iza njenog. Ništa strašnije u životu nisam videla – kaže Jonićeva za „Politiku”

Milovanov sin Davor Petrović (22), koji živi u Jagodini sa majkom, Milovanovom bivšom suprugom, bio je u šoku. Kroz suze priča:

– Uopšte ne mogu da naslutim zbog čega su to uradili, ako su to svesno uradili. Dolazio sam kod njih, nikada nije bilo problema, a i njih dvoje su se lepo slagali – navodi Davor za „Politiku”.

Vera Jurše, koja je Suzani i Milovanu iznajmila stan, takođe ne može da pretpostavi zbog čega su oni izvršili samoubistvo, ali misli da su to uradili zbog finansijskih poteškoća.

– Stan im je uvek bio zaključan, osim juče. Kao da su namerno ostavili vrata da bi ih neko našao. Neobično je i to što su bili u špajzu – izjavila je Vera.

Z. Gligorijević

[objavljeno: 25/04/2009]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.