Radnički stigao do četvrtog mesta

Izvor: TV Arena Sport, 27.Feb.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički stigao do četvrtog mesta

Niški Radnički je ostvario veliku pobedu u Lučanima, Jagodinci su slavili protiv OFK Beograda, dok je spartak bio bolji od Rada.

Ekipa Radničkog došla je do četvrtog mesta na tabeli Superlige, pošto su u gostima 1:0 savladali Mladost u 24. kolu.Strelac je bio Marko Mrkić u 88. minutu.

Radnički ima 38 bodova, koliko i trećeplasirani Čukarički, jedan više od Vojvodine, a dva od Partizana, koji ima utakmicu manje.

Čukarički je iznenadjujuće u Surdulici >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << poražen od Radnika sa 2:1.

Domaćin je vodio golom Slaviše Stojanovića u 32, izjednačio je Dušan Lagator u 36. minutu, a pobedu Radniku doneo je Lazar Arsić u 83.

Borac nije uspeo da pobedi. Klub iz Čačka je sa Novim Pazarom u gostima igrao nerešeno bez golova. Borac je ostao drugi sa 41 bodom, dok Pazar ima 25 i 12. je na tabeli.

Jagodina i Spartak su pobedili i tako ostavili Rad na poslednjem mestu na tabeli.

Spartak je u Subotici savladao Rad sa 2:1. Domaćin je vodio golovima Vladimira Torbice u petom i Zorana Ljubinkovića u 32. minutu, a jedini pogodak za goste u 69. je postigao Nikola Maraš.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.