Radnički: protiv Jagodine za prve bodove

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: protiv Jagodine za prve bodove

U trećem kolu Superlige fudbaleri niškog kluba gostuju Jagodini i žele da nakon dva poraza osvoje prve bodove u sezoni. Utakmica je u subotu, 23. avgusta.

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović će biti prinuđen da menja sastav u odnosu na prethodne utakmice pošto su povređeni Vlade Lazarevski, Dušan Kolarević, Bratislav Punoševac i Ivan Pejčić.

- Od njih četvorice nadamo se da će Lazarevski moći da igra. Naš cilj je da od Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << napravimo stabilnog prvoligaša. Prve dve utakmice su odigrane. Protiv Zvezde smo igrali lošije, a protiv Partizana kod 2:1 imali šansu da izjednačimo i napravimo nešto više. Ta igra iz drugog poluvremena treba da bude igra koju ja volim i koju ćemo forsirati - kaže Dragoslav Stepanović.

Posle dva kola Jagodina je na 13. poziciji sa remijem i porazom. Postigla je samo jedan gol u remiju sa ekipom Mladosti, dok je u prethodnom kolu poražena 3:0 od Zvezde.

- Jagodina je svoj cilj ostvarila, sada su dostigli tu etapu da se bore za prvih 4-5 mesta. Samo dokupljuju igrače koji su im potrebni. To je tim koji ima odlike Partizana. I na levoj i desnoj strani su opasni i taj problem ćemo da rešavamo. Mislim da smo se popravili i da možemo više da vršimo pritisak na protivnika - dodaje Stepanović.

Petar Đuričković je protiv Partizana igrao plejmejkera, a Stepanović smatra da se on tu dobro snašao.

- Jagodina je iskusna ekipa koja je već par godina na okupu i mislim da je to njihova prednost. Pored svih kadrovskih problema koje imamo, treba da skupimo snagu i da odigramo dobru utakmicu kako bismo osvojili prve bodove u sezoni - kaže Petar Đuričković.

Utakmica će biti igrana u subotu, 23. avgusta od 18h uz prenos na Areni sport 1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.