Radnički opet remizirao

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički opet remizirao

Peti put zaredom niški Radnički je odigrao nerešeno, ovog puta na “Čairu” protiv Jagodine bilo je 0:0.

I pored dve pogođene prečke, jednom Anton Zemljanuhin u prvom poluvremenu, a drugi put u drugom delu igre Marko Mrkić, mreža Jagodine mirovala je svih 90 minuta.

Zbog povrede Miloša Petrovića i zdravstvenih problema Radoša Bulatovića, niški tim je morao da izvrši dve prinudne izmene, pa je uz kišno vreme ovo dodatno otežalo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posao “Meraklijama”.

Teška utakmica je iza nas, došla nam je uz niz problema. Imali smo dve prinudne izmene. Što se igre tiče znali smo da će Jagodina teže da istrči celu utakmicu jer su u sredu igrali protiv Vojvodine. Želeli smo da ih nateramo na trčanje, igra nam je donela neke situacije, ipak nismo imali sreće u završnici. Odigrali smo još jednu utakmicu nerešeno, što nije prijatno. Imamo svoj put kojim idemo, na njemu ima uspona i padova, verujem da možemo da istrajemo - rekao je Milan Rastavac, trener niškog tima.

Oko 1.000 gledalaca, koji su u uprkos kiši došli na “Čair”, videlo je ofanzivnu igru Radničkog.

Probijali su i Apostolović i Zemljanuhin, vratio se posle povrede i Aleksandar Jovanović, ali golova nije bilo.

Poslednju pobedu Radnički je pre 5 kola zabeležio protiv Čukaričkog u Beogradu, kada je strelac bio Miloš Trifunović koji je sada već u australijskom Njukaslu.

Nakon ovog remija Radnički je na 6. mestu na tabeli Suprelige Srbije sa 16 bodova, 13 manje od vodeće Crvene zvezde.

Sledeću utakmicu niški tim odigraće 3. oktobra u Novom Pazaru protiv istoimene ekipe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.