Radnički odbio zahtev Jagodine

Izvor: B92, 15.Apr.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički odbio zahtev Jagodine

Zajednica Jelen Superlige obavestila je Jagodinu da Radnički ne prihvata odlaganje meča za jedan dan, rekao je generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin.

Jagodina treba u sedam dana da odigra tri utakmice, kada je čeka i važna utakmica protiv Javora u Kupu, pa je uputila zahtev Zajednici Superlige da se susret sa narednim protivnikom u prvenstvu Radničkim iz Niša pomeri za jedan dan, da se umesto u subotu 20. aprila, odigra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nedelju.

Interesantna i čudna odluka rukovodstva Radničkog sa kojima imamo veoma dobre odnose. Oni su kao domaćini u prvom kolu igrali na našem stadionu, bez bilo kakve nadoknade. Očekivali smo da će uslišiti naš zahtev jer klubovi Superlige u ovakvim situacijama su do sada izlazili jedni drugima u susret. Izgleda, ipak, da neko mora da napravi presedan”, rekao je Gajin.

Utakmica 24. kola Superlige između Jagodine i Radničkog iz Niša igraće se u subotu od 16 časova, a revanš susret polufinala Kupa Srbije sa Javorom iz Ivanjice u sredu od 20 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički ne prihvata odlaganje

Izvor: RTV Pink, 15.Apr.2013

. . . Zajednica Super lige zvanično je obavestila fudbalski klub Jagodinu da Radnički iz Niša ne prihvata odlaganje meča za jedan dan, rekao je generalni sekretar FK Jagodina Slavko Gajin. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.