Izvor: Blic, 27.Nov.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBIJAŠA IZREŠETALE PROFESIONALNE UBICE Zatvoren zbog droge, ubijen usred dana, a tvrde da je bio "UZORAN OSUĐENIK"

Osuđenik Kazneno-popravnog zavoda u Nišu Ivan Ilić (41) iz Jagodine, koji je bio angažovan na poslovima uređenja javnog zelenila preko JKP Medijana u Nišu, ubijen je vatrenim oružjem sa više hitaca juče oko 13.30 časova, na ulazu u Tvrđavu iz pravca auto-pijace.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POLJAK, MAROKANKA I UBIJENI ZATVORENIK Maskirani ubica sasuo rafale u robijaša, a ovo bi mogao da bude MOTIV LIKVIDACIJE

Izvor: Blic, 28.Nov.2018, 19:30

Osuđenik Ivan Ilić (41) iz Jagodine, koji je ubijen 26. novembra u sačekuši kod niške Tvrđave, bio je osuđen na sedam godina zbog trgovine kokainom na području Evrope pa se ne isključuje da bi motive likvidacije trebalo tražiti van granica Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.