Protiv srpskog bludnika istragu vode i Nemci

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2011, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv srpskog bludnika istragu vode i Nemci

Postupak protiv Dragoslava Petronijevića Dragog (61), optuženog za obljubu dvanaestogodišnje devojčice, izazvao je pažnju u Pomoravlju pa se s velikim interesovanjem očekuje izricanje presude u petak pred Višim sudom u Jagodini.

Prema nezvaničnim podacima, ćerka Dragoslava Petronijevića, inače četrdesetogodišnja žena koja danas ima svoju porodicu i živi u Nemačkoj, napisala je pismo podrške devojčici, priznajući da je i sama prošla kroz iste traume sa rođenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ocem i to kao šestogodišnja devojčica.

Tokom sudskog postupka u Jagodini, Interpol Nemačke uputio je zahtev za istragu srpskim kolegama zbog sumnje da je Petronijević silovao svoju ćerku kada je imala šest godina.

Na osnovu prijave njegove ćerke i u Nemačkoj je pokrenuta istraga. Nemačke kolege su navele i da je Petronijević ranije bio pod sumnjom evropskih policija, ali da je zbog saznanja i prijave da je silovao i svoju ćerku tek nedavno pokrenuta istraga.

Inače, devojčica, žrtva Petronijevića, sada je u hraniteljskoj porodici i oporavlja se od svega što je preživela. Njen otac nije mogao da prevaziđe saznanja o obljubi ćerke i preminuo je ubrzo nakon što je slučaj otkriven.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.