Protiv „Čurana“ za pobedu na Čairu

Izvor: NTV.rs, 25.Sep.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv „Čurana“ za pobedu na Čairu

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Jagodine u 11. kolu Superlige. Uoči duela sa popularnim „Ćuranima“ trener Milan Rastavac istakako je da će njegov tim uložiti maksimalne napore ne bi li osvojio tri boda kod kuće, strateg sa Čaira je još dodao da je Jagodina pojačala svoj tim u poslednjim danima prelaznog roka i da je tim još uvek u fazi uigravanja, što može biti šansa za Radnički da pokuša da ugrozi njihovu nesigurnost.
Zbog parnih kartona u redovima niškog tima neće biti Vladimira Bogdanovića i Saše Marjanovića, dok su svi ostali igrači spremni. Utakmica Radnički – Jagodina biće odirana u nedelju u 15h.

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.