Pritvor zbog tuče u Jagodini

Izvor: RTS, 06.Sep.2009, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor zbog tuče u Jagodini

Četvorici mladića iz Đuprije koji su petak učestvovali u masovnoj tuči kod izletišta "Potok" u Jagodini, određen pritvor do 30 dana.

Istražni sudija Okružnog suda u Jagodini Tomislav Vučković saslušao je danas i odredio pritvor do 30 dana četvorici mladića iz Ćuprije, koji su u petak učestvali u masovnoj tuči ispred izletišta "Potok" u Jagodini, u kojoj je ubijen Marko Đurđević (24) iz Jagodine.

U tuči oko 1.30 sati iza ponoći povređeno je pet >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mladića, četiri iz Jagodine i jedan iz Paraćina.

Reč je o M.D (26), M.B (20), P.N (20) i S.N (19) "protiv kojih je doneto rešenje o istrazi zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju".

Za policiju u Jagodini, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi, ovaj slučaj nije završen, jer policija traga za M.R (20), J.M (20), Ž.M (20) i V.A (20) iz Ćuprije koji su učestovali u ovoj tuči.

Tuča je izbila posle povratka mladića iz Jagodine iz restorana "Potok", gde su proslavili momačko veče Ivana Simića, koji je juče trebalo da se venča, ali je završio na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Jagodini sa još tri mladića.

Ubijeni Đurđević sahranjen je juče na Gradskom groblju u Jagodini, on je izboden "hladnim oružjem" u predelu "grudnog koša i abdomena" i umro je na operacionom stolu.

Marko je danas trebalo da proslavi 24. rođendan.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.