Prijave protiv pet mlekara

Izvor: RTS, 15.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave protiv pet mlekara

Utvrđena "mikrobiološka neispravnost" kod tri, od četiri uzorka pasterizovanog mleka koje je kontrolisala Veterinarska inspekcija Sektora za Pomoravski okrug u Jagodini.

Kontrola mikrobiološke ispravnosti mleka obavljena je u mlekarama "Frigomlek", "Arsić", "Mihajlović" i "Miliva", u kojima je na pregled, uz mleko, uzeto i 20 uzoraka proizvoda od mleka.

Podnete su dve prijave za privredni prestup i četiri prekršajne prijave i data su četiri rešenja o sprovođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << korektovnih mera, navodi se u izveštaju.

U izveštaju, koji je potpisala šef Odseka veterinarske inspekcije Milena Savić, ne navodi se o kojim je bakterijama reč, niti u čijim su proizvodima one nađene.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.