Preokret Jagodinaca, OFK Beograd slavio (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Jagodinaca, OFK Beograd slavio (FOTO)

U subotu su odigrana još četiri meča osmog kola Jelen Super lige. Tri boda osvojili su OFK Beograd i Jagodina, dok su mečevi Čukarički BSK i InđijaJavor završeni bez pobednika.
OFK Beograd je na Staroj Karaburmi slomio otpor gostiju iz Subotice u drugom poluvremenu. Kecojević je doveo domaćina u vođstvo u 66. minutu, da bi Trivunović potvrdio pobedu sedam minuta kasnije.
Zanimljiv meč odigran je u Kragujevcu. Poveo je Metalac već u 13. minutu golom Betoligara, ali su gosti iz Jagodine načinili preokret. Prvo je Ilić izjednačio u 28. minutu, a onda je Đenić u 67. minutu doneo veliko slavlje gostima.
Inđija i Javor su podelili plen. Dva minuta pre kraja prvog poluvremena Bubalo je doveo domaće u vođstvo, ali je Odita u 74. minutu obezbedio bod ekipi iz Ivanjice. Mali gradski derbi na Banovom brdu završen je bez golova.
Semafor osmog kola
Petak: Partizan - Smederevo 5:3
Subota: Inđija – Javor 1:1 (Bubalo 43 – Odita 74)
Metalac – Jagodina 1:2 (Betoligar 13 – Ilić 28, Đenić 67)
OFK Beograd – Spartak Zlatibor voda 2:0 (Kecojević 66, Trivunović 73)
Čukarički – BSK Borča 0:0
Nedelja: Hajduk - Vojvodina (14,30)
Rad - Borac (14,30)...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žigić utišao stadion Emirejts, Arsenal brzo izjednačio

Izvor: Blic, 16.Okt.2010

U 16 časova na programu je većina duela osmog kola Premijer lige, a srpski napadač Nikola Žigić našao se u startnoj postavi Birmingema na neugodnom gostovanju Arsenalu i posle pola sata igre zatresao je mrežu Lukaša Fabijanskog za šokantno vođstvo gostiju...Žigić je u 33. minutu igre nadvisio...

Nastavak na Blic...

JSL: Trivunović uhvatio golubove!

Izvor: Mondo, 16.Okt.2010

OFK Beograd pobedio Spartak 2:0, odlična igra Veseljka Trivunovića. Javor nosi bod iz Inđije, sa igračem više. Čuka se izvukla protiv BSK-a. Jagodini ceo plen u Kragujevcu.

Nastavak na Mondo...

PLS: BASK novi lider

Izvor: S media, 16.Okt.2010

Čak pet od sedam mečeva 11. kola Prve lige Srbije odigranih u subotu završeno je bez pobednika...Tri boda upisali su jedino novi lider BASK, koji je na svom terenu bio bolji od Teleoptika i fudbaleri Novog Pazara, koji su takođe kao domaćin savladali "fenjeraša" Kolubaru...Novosadski derbi, između...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.