Preminuo bivši ministar policije Radmilo Bogdanović

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo bivši ministar policije Radmilo Bogdanović

Član SPS-a i nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Srbije Radmilo Bogdanović preminuo je u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u SPS-u. Bogdanović, nekad visoki funkcioner SPS-a, ostavku na mesto ministra podneo je posle demonstracija 9. marta 1991. godine.
Foto: Kurir Rođen je 7. oktobra 1934. u Končarevu, kraj Svetozareva (Jagodina). Završio je učiteljsku školu u rodnom mestu i Filozofski fakultet, a u Beogradu 1976. godine.
Bio je sekretar republicke Uprave za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << unutrašnje poslove, nacelnik Uprave za strance, predsednik Odbora za saradnju sa Srbima van Srbije, Odbora za narodnu odbranu i bezbednost, poslanik u republickom i saveznom parlamentu.
Predsedavao je u Upravnim odborima „Jugoeksporta“ i „Fonda kapetan Dragan, bio je član Uprave „Crvene zvezde“, a biran je i za člana Saveta Univerziteta u Kragujevcu.
Izvor: tanjug.rs

The post Preminuo bivši ministar policije Radmilo Bogdanović appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Preminuo Radmilo Bogdanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2014

Član SPS-a i nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Srbije Radmilo Bogdanović preminuo je u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u SPS-u...Bogdanović, nekad visoki funkcioner SPS-a, ostavku na mesto ministra podneo je posle demonstracija 9. marta 1991. godine...Rođen je 7. oktobra 1934. u Končarevu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.