Predstava Preljubnici ponovo pred niškom publikom

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2024, 10:33

Predstava "Preljubnici" ponovo pred niškom publikom

Nakon pet nagrada osvojenih na festivalu u Jagodini, niška predstava Preljubnici ponovo će biti odigrana u ponedeljak, 15. aprila od 20 sati u Narodnom pozorištu Niš.
Na prošlogodišnjem DOPS festivalu u Jagodini, predstava je dobila nagrade za najbolju predstavu u celini, najbolju žensku epizodnu ulogu Sari Mišić, specijalnu nagradu za glumačku bravuru Igoru Ivanovskom, najbolju kostimografiju i najbolju scenografiju.
Danas je teško nasmejati publiku, i zato su komedije ovog žanra zahtevne za igranje, i iziskuju ozbiljnu koncetraciju, konstantno držanje pažnje, i brzinu, da bi se držala dinamika vodvilja. Zato smo i izabrali tekst najpoznatijeg pisca vodvilja, Žorža Fejdoa - zaključuje...
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.