Predsednik Jagodine: Ne prihvatamo ostavku trenera Gošića

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Jagodine: Ne prihvatamo ostavku trenera Gošića

Veliki obrt u Jagodini u slučaju Miljojka Gošića. Šef stručnog štaba posle sramne igre Jagodine u Beogradu podneo je ostavku. Rukovodstvo kluba je prvo uvažilo obrazloženje Gošića, međutim juče je došlo do preokreta.
Ostvaku Gošića, ma koliko bila opravdana i iznuđena pre svega zbog zdravstevnih problema, jednoglasnom odlukom nismo usvojili. Smtramo da Gošić nije i ne može biti jedini krivac za loše igre i nezalaganje fudbalera. Moramo da prekinemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << praksu po kojoj su treneri jedini krivci kad postoji kriza igre i rezultata – kaže Goran Milanović, predsednik Jagodine.

I pored ovakve odluke vi ste ipak razgovarali sa potencijalnim kandidatima za šefa stručnog štaba?
Postojala je želja da izađemo u susret Gošiću koji je mnogo zadužio klub. Razgovarao sam sa dvojicom trenera, međutim, nisam uspeo da ih ubedim da je ovo pravi trenutak kad treba da dođu u Jagodinu. Mnogi treneri su mi se, da tako kažem, nudili, ali nisam želeo da u ovom trenutku dovodim bilo kog trenera, naročito ne one trenere koji su ispod renomea našeg aktuelnog šefa stručnog štaba.
Predsednik kluba će ovoga puta mimo ustaljene prakse krivce za slabe igre i rezultate potražiti među fudbalerima.
Biću kratak ali jasan. Reći ću im da ko ne želi da se bori za ovaj klub, da trči, izgara na terenu može odmah da ide. Nedisciplinu, nesportski život, nezalaganje na treninzima i utakmicama nećemo tolerisati - naglasio je Goran Milanović.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.