Potpredsednik G17 napustila stranku zbog Dinkića, krsta i žirafe

Izvor: Press, 30.Mar.2010, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik G17 napustila stranku zbog Dinkića, krsta i žirafe

Potpredsednik G17 i nekadašnja ministarka Ivana Dulić-Marković odlučila je da napusti stranku jer, kako je rekla, „ne bi umela da zastupa politiku koja podiže krst iznad Kragujevca ili dočekuje Palminu žirafu u Jagodini"
Ona je obrazložila da iz G17 odlazi iz više razloga.
- Ne bih nikako umela da zastupam politiku koja se, recimo, zasniva na ideji da PKB treba da bude u vlasništvu grada. Takođe, ne umem da podržim politiku koja predviđa 1,3 odsto sredstava iz NIP-a za Vojvodinu....
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dulićka ide iz G17 zbog krsta i žirafe

Izvor: Mondo, 31.Mar.2010, 01:46

Potpredsednik G17 i nekadašnja ministarka Ivana Dulić-Marković odlučila je da napusti stranku jer, kako je rekla, "ne bi umela da zastupa politiku koja podiže krst iznad Kragujevca ili dočekuje Palminu žirafu u Jagodini".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.