Poraz Vojvodine

Izvor: RTS, 06.Mar.2010, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Vojvodine

Fudbaleri Metalca pobedili su u Kragujevcu Vojvodinu sa 3:1 u 17. kolu Super lige i tako se odaljili iz opasne zone. Tim iz Gornjeg Milanovca je omogućio i Spartaku da se popne na treće mesto, pošto su Subotičani na svom terenu pobedili Mladi Radnik sa 2:0.

BSK je kod kuće pobedio Borac sa 2:0, Jagodina je savladala OFK Beograd sa 3:2, a Napredak i Smederevo odigrali su u Kruševcu 2:2.

Vojvodina je sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počela sa najavama da će se boriti za titulu, ali je posle šestog poraza u sezoni pala na četvrto mesto i ima čak 16 bodova manje od lidera Crvene zvezde.

Uprkos zimskim pojačanjima i dobrim igrama na pripremama, Vojvodina nije dobro funkcionisala u napadu, a Metalac je iskoristio skoro sve prilike.

Jagodina je kod kuće pobedila OFK Beograd, a prvi gol za domaći tim postigao je Perica Ognjenović, kome je to bio prvi pogodak posle godinu dana.

Spartak je protiv Mladog Radnika postigao golove na početku utakmice i u nadoknadi vremena za osmi trijumf u sezoni i treće mesto. BSK je na teškom terenu pokrivenom snegom u Borči pobedio Borac sa 2:0, pretekao ga na tabeli i sada je osmi.

Lider Crvena zvezda gostuje sutra Radu od 14 sati, kada i Čukarički dočekuje Hajduk iz Kule. Branilac titule Partizan od 15.30 igra protiv Javora kod kuće.

BSK - Borac 2:0 (Knežević 23, Đukić u 69. iz penala)

Jagodina - OFK Beograd 3:2 (Ognjenović 44, Živković 51, 81 - Milić 67, Injac 90)

Metalac - Vojvodina 3:1 (Perić 18, Misdongard 48, Krasić 78 - Bilbija 31)

Napredak - Smederevo 2:2 (Jao 9, Binić 12 - Živković 11, Ranković 55)

Spartak - Mladi radnik 2:0 (Veselinov 8, Nošković 90)

Sutra se sastaju Rad - Crvena zvezda, Čukarički - Hajduk i Partizan - Javor.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.