Poraz Naise u Jagodini

Izvor: NTV.rs, 12.Apr.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Naise u Jagodini

U 19.kolu prvenstva Super lige, rukometašice Jagodine pobedile su Naisu sa 30:23.
Domaće su dominirale u prvom poluvremenu, koje su rešile u svoju korist sa 17:8. U drugom poluvremenu gošće iz Niša su zaigrale mnogo bolje i u jednom trenutku približile su se na tri gola razlike. Ipak, na kraju je zasluženo slavio kvalitetniji tim Jagodine, koji je uspešno nastavio trku za prvo mesto.
U pobedničkom sastavu najefikasnija je bila Tamara Georgijev sa 8 golova, a kod Naise Suzana Ćubela sa 6. U narednom kolu Naise će ugostiti novosadsku Vojvodinu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

„Tigrice“ pokorile Inđiju

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2014, 15:21

. Rukometašice Radničkog došle su do svoje sedamnaeste pobede u Super ligi Srbije, nakon što su sinoć savladale Železničar u Inđiji sa 39:28 (22:17). Kragujevčanke su opet bile izuzetno efikasne u napadu, baš kao i u meču sa Zvezdom, što je dobar znak pred derbi meč sa Jagodinom u narednom...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.