Popović: Izbori – prvi korak za vraćanje slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Izbori – prvi korak za vraćanje slobode

Vreme je za promenu politike u Srbiji a ne samo za promenu vlasti ali je promena vlasti  neophodan preduslov -rekao je u Pančevu predsednički kandidat DSS-a Aleksandar Popović.

"Od 2008. u Srbiji  se vodi  evrounijatska politika i gubimo ekonomski, padaju plate i realno pada broj zaposlenih a naša zemlja postaje briselska kolonija. Zbog toga su ovi izbori važni kao prvi korak u vraćanju slobode u ovu zemlju", rekao je .

Svako ima pravo na zdravstvenu zaštitu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Aleksandar Popović je danas bio i u Jagodini, gde je članstvu te stranke i simpatizerima,rekao da je pravda jedan od temelja predsedničkog programa i da je pravda da svako u Srbiji ima pravo na zdravstvenu zaštitu.

 "Zdrava Srbija je pravedna Srbija. Pravedna Srbija je iznad svega, jer je čovek pre svega", rekao je Popović.

Nama je, kazao je, potrebna Srbija premrežena seoskim ambulantama u kojima će mladi lekari nalaziti posao umesto da sede na birou rada.

"Isto tako, i uvođenjem seoskih lekara i njihovim integrisanjem u zdravstveni sistem kvalitet života na selu biće poboljšan", rekao je Popović, saopštila je Informativna služba DSS-a.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.