Ponovo radi voz na relaciji Kraljevo-Jagodina!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo radi voz na relaciji Kraljevo-Jagodina!

Prvi voz s putnicima iz Kraljeva u Jagodinu stigao je u 8.01, tačno po redu vožnje, a nazad iz Jagodine za Kraljevo krenuo je u 8.28

JAGODINA - Stigla prva lokomotiva.

Na relaciji Kraljevo-Jagodina, preko Kruševca, Stalaća i Paraćina, posle osam godina ponovo je uspostavljen putnički železnički saobraćaj. Prvi voz s putnicima iz Kraljeva u Jagodinu stigao je u 8.01, tačno po >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << redu vožnje, a nazad iz Jagodine za Kraljevo krenuo je u 8.28.

- Bilo je fenomenalno, grejanje, klima-uređaji, čisto, pedantno, baš za 21. vek - izjavio je Tanjugu Dragoljub Lukačević, glavni inspektor procesa kontrole „Železnica Srbije“.

On je dodao da je pratio voz u skladu sa Zakonom o bezbednosti prevoza imovine i lica železnicom.

- Zaista je bilo veoma prijatno putovati - dodao je on i napomenuo da je u Kraljevu ušlo četvoro putnika, u Vrnjačkoj Banji dvoje.

On je dodao da je povezivanje gradova centralne Srbije prava stvar.

Cena vozne karte Kraljevo-Jagodina u jednom pravcu iznosi 392, a povratna 628 dinara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ponovo saobraća voz Kraljevo-Jagodina

Izvor: RTS, 14.Jan.2014

Posle više od osam godina, ponovo saobraća voz na relaciji Kraljevo-Kruševac-Stalać-Jagodina. Za sada, voz će dva puta dnevno polaziti iz Kraljeva, do Jagodine i Paraćina i nazad. Karte su znatno jeftinije od drugih vrsta prevoza, tako da je za povratno putovanje do Jagodine potrebno izdvojiti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.