Pomen ubijenom novinaru Milanu Pantiću

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2012, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomen ubijenom novinaru Milanu Pantiću

Na groblju u Jagodini danas će biti održan pomen novinaru Milanu Pantiću koji je ubijen pre 11 godina. Ubice i nalogodavci zločina još nisu nadjeni.

JAGODINA, 11. juna 2012. (Beta) - Policijska uprava u Jagodini je pre nekoliko dana saopštila da je rešavanje ubistva novinara Milana Pantića prioritet MUP, Uprave kriminalističke policije i jagodinske policije.Dopisnik "Večernjih novosti" iz Jagodine Milan Pantić ubijen je 11. juna 2001. godine "udarcima tupim predmetom u glavu", u ulazu zgrade u kojoj je živeo sa porodicom, dok se rano ujutro vraćao iz prodavnice.Posle pomena, u Narodnoj biblioteci u Jagodini novinaru Radio-televizije Srbije Andriji Igiću biće uručena nagrada "Milan Pantić" koja se dodeljuje za novinarsku hrabrost u znak sećanja na novinara Pantića.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

11 godina od mučkog ubistva novinara Milana Pantića

Izvor: Kurir, 11.Jun.2012

JAGODINA - Danas se navršava 11 godina od ubistva jagodinskog novinara Milana Pantića, a nalogodavci i ubice do danas nisu otkriveni...Dopisnik "Večernjih novosti" Milan Pantić ubijen je 11. juna 2001. godine udarcima tvrdim predmetom u glavu u ulazu svoje zgrade u Jagodini, u kojoj je živeo s porodicom...Na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.