Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021, 21:19

Policija u Jagodini: Stan Katarine Jokić nije obijen

Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je netačna informacija da je obijen stan predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini Katarine Jokić.

U saopštenju, koje je prosledila uprava grada Jagodine, navodi se da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta.

"Policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko-tehničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata", ukazala je policija.

Kako se navodi, sin Katarine Jokić izjavio je da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje.

O ovome je obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj.

Policijska uprava apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune, navodi se u saopštenju.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Policija tvrdi da nije obijen stan funkcionerke SSP

Izvor: Danas, 01.Maj.2021

Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je netačna informacija da je obijen stan predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini Katarine Jokić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.