Policija još traga za ubicom vlasnika menjačnica

Izvor: Blic, 06.Jan.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija još traga za ubicom vlasnika menjačnica

Vlasnik dve menjačnice u Jagodini Milenko Miša Savić (45), ubijen 4. januara uveče, nedaleko od svoje kuće prilikom povratka sa posla, sahranjen je danas na Gradskom goblju, a policija još traga za akterom ovog zločina,

Zbog ubistva Savića, koje je kvalifikovano kao "teško ubistvo", još niko nije priveden, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Ona je ponovila da policija intenzivno traga za ubicom Savića, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostavio suprugu i dvoje dece.

Savićevo telo policija je pronašla na trotoaru, a obdukcijski nalaz, urađen dan kasnije, pokazuje da je "ubijen metkom iz vatrenog oružja u glavu", a čaura ispaljenog hica pronađena je na oko tri metra od ubijenog.

Sahrani je prisustovao i veliki broj vlasnika menjačnica iz Jagodine i drugih gradova Pomoravlja. Oni smatraju da je ubistvo Savića "razbojništvo iz koristoljublja" i veruju da je ubijeni "opljačkan, a pritom ubijen za sitan novac".

Povezane vesti: Makedonska policija traga za trojicom Srba zbog naručenog ubistva
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.