Pogledajte šta vozi Palma

Izvor: S media, 25.Jul.2011, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte šta vozi Palma

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma u obilasku akva parka u Jagodini.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma i šef odborničke grupe Jedinstvene Srbije u jagodinskoj Gradskoj skupštini Zoran Vasić voze se na skuterima nakon obilaska akva parka u Jagodini.

Jagodina finansira letovanje 3.000 đaka

Palma: Neću sa Dinkićem

Marković je danas izjavio novinarima da Jedinstvena Srbija neće prihvatiti poziv Ujedinjenih regiona Srbije da udje u koaliciju.

(FOTO:Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALMA VOZI MOTORČE

Izvor: Kurir, 25.Jul.2011

JAGODINA - Gradonačelnik Jagodine Dragan Markovic Palma i šef odborničke grupe Jedinstvene Srbije u jagodinskoj Gradskoj skupštini Zoran Vasić voze se na skuterima posle obilaska akva-parka u Jagodini...Marković je danas izjavio novinarima da Jedinstvena Srbija neće prihvatiti poziv Ujedinjenih...

Nastavak na Kurir...

Palma vozi skuter

Izvor: Glas javnosti, 26.Jul.2011, 07:37

JAGODINA - Gradonačelnik Jagodine Dragan Markovic Palma i šef odborničke grupe Jedinstvene Srbije u jagodinskoj Gradskoj skupštini Zoran Vasić provoyali su se juče na skuterima posle obilaska akva-parka u Jagodini...Marković je juče izjavio novinarima da Jedinstvena Srbija neće prihvatiti poziv...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.