Petnaestogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 23.Sep.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petnaestogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva

Jagodinska policija je uhapsila jednog petnaestogodišnjaka iz Paraćina, saopštila je policija.

Mladić je uhapšen zbog sumnje da je sinoć u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini oštrim predmetom ubo jednog 17-godišnjaka.

Ranjenik s teškim povredama je u Opštoj bolnici u Jagodini.

Petnaestogodišnjak je, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a sudija za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maloletnike mu je odredio pritvor do 30 dana.

U saopštenju policija navodi da je identifikovala sve učesnike tuče, te će po nalogu tužioca, protiv pet maloletnika, uzrasta od 14 do 17 godina i jednog 18-godišnjaka, koji su lakše povređeni, biti podneta krivična prijava za krivično delo nasilničko ponašanje.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petnaestogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva u Jagodini

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2018

Jagodinska policija je uhapsila jednog petnaestogodišnjaka iz Paraćina zbog sumnje da je sinoć u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini oštrim predmetom ubo jednog 17-godišnjaka, saopštila je policija...Ranjenik s teškim povredama je u Opštoj bolnici u Jagodini...Petnaestogodišnjak je, uz...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.