Pečnik: Lep pogled na tabelu, hoćemo da ostanemo na vrhu

Izvor: Press, 26.Feb.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečnik: Lep pogled na tabelu, hoćemo da ostanemo na vrhu

''Mislim da smo svi očekivali da ćemo biti prvi. Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu i gledamo samo sebe. Naši navijači su gladni titule i očekuju od nas da budemo na mestu na kojem smo. Svi smo svesni ciljeva i na nama je da nastavimo u ovom ritmu u narednih 14 utakmica. Nadamo se najboljem i gledamo samo sebe. Videćemo šta će biti u maju, ali lep je pogled na tabelu", rekao je Pečnik posle svečanosti u hotelu Kraun Plaza, gde su večitim rivalima uručene donacije u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << akcije "Lav, Igra, Strast".
On se osvrnuo i na predstojeće prvenstveno gostovanje u Jagodini.
"Biće teška utakmica na njihovom terenu, ali nadamo se osvajanju sva tri boda. Očekujem tvrdu utakmicu i mislim da uz veliku podršku navijača možemo do pobede. Znače mi golovi i nadam se da ću nastaviti niz, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje", zaključio je slovenački fudbaler.
Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde igra se u subotu od 14.30 sati.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Milijaš: Prvi do kraja!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2014

Crveno-beli lavovi gladni su uspeha! Zaposeli su konačno vrh tabele, ali i svesni da svako opuštanje može ponovo da pošalje plen u posed komšija.. Put do titule je dalek, peharu ih približavaju samo pobede, pogotovo u u derbijima, a na redu je utakmica takvog karaktera u Jagodini.. Ogromno rivalstvo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.