Pantić: Nadam se da neću morati na operaciju

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Nadam se da neću morati na operaciju

U porazu od Jagodine (1:2) Zvezdin defanzivac Aleksandar Pantić je pre vremena morao da napusti teren zbog povrede, a iako još uvek nije izvesno kako će se razvijati situacija sa njegovim kolenom, on se nada da neće morati da bude podvrgnut hirurškom zahvatu.

Posle pregleda Vojno-medicinskoj Akademiji, ispostavilo se da ligamenti kolena nisu oštećeni, već da se radi o povredi meniskusa.

"Kako je moglo da bude, dobro je. Pregledi i analize su pokazali da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o povredi meniskusa, koji je upao u među prostor. Obaviću još neke detaljnije pretrage nakon kojih će biti jasnije da li ću morati da se operišem ili ne. Optimista sam i verujem da ću se vrlo brzo vratiti u trenažni proces", preneo je za klupski sajt ohrabrujuće informacije o svom zdravstvenom stanju Pantić.

Operacija meniskusa, ukoliko do nje dođe, ne spada u zahtevnije hirurške zahteve. Pauza od dve, tri nedelje mogla bi u tom slučaju da čeka asistenta kod gola Mudrinskog u meču sa Jagodinom.

"Samo da stanem na noge. Očekujem da ću do kraja nedelje uspeti u tome, i već početkom naredne početi sa treninzima. To je moja velika želja, nadam se i verujem u takav ishod, mada sigurno se neću forsirati ako osetim bol i neću rizikovati pogoršanje povrede", rekao je Pantić, letošnje pojačanje crveno-belih.

Kada je reč o samoj utakmici i prvom porazu na Marakani u tekućoj sezoni, Pantić, koji je umalo bio dvostruki asistent jer je Mudrinski na njegov centaršut pogodio stativu, kaže da je "sve to džabe, kada nije ostvarena pobeda".

"Džaba sad sve te priče, kad nismo dobili utakmicu. Mislim da smo preveliku pažnju pridali penalu koji nije postojao. Imali smo još pola sata do kraja što je bilo sasvim dovoljno vremena da ponovo damo gol, ali nismo jer nas je pogrešna sudijska odluka presekla na psihološkom planu. Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu od Jagodine, i trebalo je da to iskoristimo u poslednjih pola sata. Mi, igrači, ne treba više da pričamo o tome šta je bilo. Moramo brzo da se oporavimo i nastavimo dalje. Da savladamo OFK i da posle toga u derbiju učinimo sve što je u našoj moći da smanjimo prednost rivala. Ima još da se igra, treba da verujemo u naš rad i kvalitet koji sigurno posedujemo", zaključio je Aleksandar Pantić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pantić: Još ne znam da li ću morati na operaciju

Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2012

  Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pantić rekao je danas da povreda koju je zadobio na utakmici protiv Jagodine u 11. kolu Super lige nije ozbiljna kako je delovalo i da još ne zna da li će morati na operaciju meniskusa. "Dobro je kako je moglo da bude. Pregledi i analize su pokazali da se radi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.