Izvor: Njuz.net, 11.Dec.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmi nagrada „Najevropljanin“ uručena u njegova četiri zida

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD/JAGODINA, 11. decembar 2017, (Njuz) – Lideru JS Draganu Markoviću Palmi uručeno je danas u njegova četiri zida priznanje “Najevropljanin“, koje tradicionalno dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu.
Palma je tom prilikom izjavio da se oseća ponosno i da se nada da će ova nagrada uticati na poboljšanje položaja Najevorpljana u Srbiji.
Veliki broj građana negodovao je zbog ovog priznanja jer, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kako kažu, proglašenje Palme za Najevropljanina je protivprirodno i nije normalno. Jedan od njih, Đorđe Milutinov iz Zrenjanina, izjavio je da ne zna kako ovaj događaj da objasni sinu.
– Mi smo patrijahalan narod i ja ne mogu mom sinu da objasnim da je normalno da jedan Palma bude proglašen za Najevropljanina. Da se razumemo, ja protiv njega nemam ništa, ali ne vidim zašto bi mu ta nagrada bila uručena. Kako on živi i šta radi to je njegova stvar, njega niko neće da dira, ali sam za to da se ne eksponira i da se ponaša kao da je to što je on Najevropljanin sasvim prirodna i logična stvar – rekao je Đorđe.
Veroljub Rakonić iz Aranđelovca kaže da Palma za njega nikada neće biti Najevropljanin.
– Neka on u svoja četiri zida bude šta god hoće, to je njegova stvar, ali on nije moj izbor za Najevropljanina. Nije mi jasno zašto su mu tu nagradu dali usred dana. Trebali su to da urade u tri ujutru, kada većina ljudi spava, da ne moraju da vide i čuju za tu bolest. To je sramota i čist bezobrazluk – istakao je ovaj žitelj Aranđelovca.
-Ako u Evropu treba da nas vode ovakvi najevropljani onda ja ne želim da budem deo takve Evrope, radije ću da čuvam ovce – dodao je Veroljub.
Soko Solović

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Palma Najevropljanin, organizatori - nagrada u pravim rukama

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2017

U Skupštini grada Beograda uručena su priznanja "Najevropljanin", koja tradicionalno dodeljuje Prva evropska kuća...Izvor: N1.. Nagrade Najevropljanin za 2016. i 2017. godinu, dobili su, između ostalih, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i glavni urbanista Beograda Milutin Folić....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.