Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Sam ću se javiti tužilaštvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2021, 18:17

Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Sam ću se javiti tužilaštvu

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma najavio je da će se sam prijaviti tužilaštvu, nakon što su na njegov račun iz opozicije upućene optužbe za pedofiliju i podvođenje maloletnica.  Palma je i lider Jedinstvene Srbije, koja je koalicioni partner Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića, i učestvuje u koalicionoj vladi koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS) Aleksandra Vučića. Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je na...
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PALMA NAKON SASLUŠANJA: Ili Marinika u zatvor ili ja! Kad bi se mojoj unuci desilo tako nešto, završio bih to po kratkom postupku!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2021, 11:41

Dragan Marković Palma, lider JS i poslanik te stranke u Skupštini, dao je jutros u devet sati iskaz u Višem tužilaštvu u Jagodini povodom optužbi koje je na njegov račun izrekla potpredsednica SSP Marinika Tepić. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.