Izvor: Glas javnosti, 13.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma počeo da prima platu

JAGODINA - Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je juče da je posle pet godina, od kako je gradonačelnik, počeo da prima platu iz gradskog budžeta koja iznosi 79.000 dinara, prenosi Tanjug.

On je rekao da tokom prvog mandata nije primao platu, a da je u drugom, posle osam meseci to počeo da čini.

- Odlučio sam da mi plata bude 79.000 dinara, jer hoću da podelim sudbinu sa mojim građanima - rekao je Marković i napomenuo da pojedini gradonačelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mesečno primaju i po 150.000 dinara.

On je precizirao da ne koristi automobil Gradske skupštine, već svog preduezeća ATP "Palma", kao da mu Skupština ne plaća ni telefon, ni dnevnice, pa će platu koristi za troškove goriva i telefona.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.