Palma će poštovati izmene zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije

Izvor: Glas javnosti, 30.Jul.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma će poštovati izmene zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije

BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije, poslanik u republičkom parlamentu i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković- Palma, izjavio je da će poštovati izmene zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije, koje je usvojila Skupština Srbije.

Usvojene su izmene tog zakona i amandmani samostalnog poslanika Vladana Batića, koji će, kako je rečeno, omogućiti da 1.900 srpskih političara zadrži dvostruke funkcije, a Marković, koji je najčešće prozivan zbog obavljanja dveju funkcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iznenadio je javnost i jedini iz vlasti glasao protiv.

"U štampi je sve vreme pisalo kako Dragan Markovićzastupa svoje interese. Pokazali smo da to nije tačno i da očigledno ima joštu ljudi koji se nalaze na tom spisku, ali najverovatnije ja smetam nekim političarima i politički im možda oduzimam neke glasove", rekao je predsednik JS.

Na pitanje da li će poštovati zakon, Markovićje gostujući na RTS-u rekao odgovorio da je uvek poštovao zakon i da će to činiti i ubuduće.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.