Palma časti igrače letovanjem

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2012, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma časti igrače letovanjem

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma priredio je prijem za fudbalere i rukovodstvo kluba, povodm osvajanja četvrtog mesta u domaćem prvenstvu i plasmana u Ligu Evrope.

– Moja teza nije da je važno učestovati, već je važno učestvovati i pobediti. Nije bilo lako ove godine, liga je takva da svako svakog može da pobedi. Trebalo je trpeti poraze, ali i ne upasti u euforiju posle pobeda. Grad vam ovo nikada neće zaboraviti - rekao je Marković prilikom prijema u Skupštini grada.
Marković je istakao da će Jagodina nastaviti da pomaže fudbalere i ostale sportiste i obećao postavljanje reflektora na stadionu.
U ime fudbalera zahvalio se trener Simo Krunić, koji je gradonačelniku poklonio loptu sa potpisima igrača.
– Nisam jedino ja zaslužan za ovaj plasman, ja sam samo deo porodice koja je klub vodila i ranije. Još nismo doneli program priprema za narednu sezonu, prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope očekuje nas 5. jula, a sa intezvnim treninzima počećemo 20 dana ranije - rekao je Krunić.
Predsednik kluba Goran Milanović istakao je da su ambicije Uprave da Jagodina, uz Partizan, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, postane velika četvorka srpskog fudbala.
Marković je rekao da će, kao nagradu za postignuti uspeh, fudbaleri dobiti sedmodnevno letovanje sa suprugama ili devojkama u hotelu sa pet zvezdica blizu letovališta Paralija i grada Katerini u Grčkoj.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Obećanje je ispunjeno

Izvor: B92, 22.Maj.2012

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma kaže da je plasmanom FK Jagodina u kvalifikacije za Ligu Evrope ispunjeno njegovo obećanje...Jagodinci su posle sjajne prolećne polusezone izborili četvrto mesto u Superligi, i tako se prvi put kvalifikovali za Evropu..."Ćurani" su tokom proleća dobili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.