Palma: Smeniti dva ministra

Izvor: S media, 11.Feb.2011, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Smeniti dva ministra

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma ponovio je večeras da Vladu Srbije ne treba rekonstruisati, već da treba smeniti dva ministra.

"Rekonstrukcija Vlade Srbije ne bi dala naročite efekte, niti bi se bitno uštedelo na tome da li će biti pet ministara manje ili više. Treba smeniti dva ministra koji loše rade i postaviti ljude koji će bolje raditi", rekao je Marković večeras u Valjevu, na tribini JS.

Na novinarsko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pitanje koja su to dva ministra, Marković je u šali rekao:"Njihova imena sam zapisao u svesku, svesku mi je neko ukrao i danima je tražim".

Lider JS je pohvalio svog koalicionog partnera Ivicu Dačića zbog toga što i u SAD, gde se trenutno nalazi, radi na "otvaranju vrata Srbiji".

Marković je demantovao navode emisije "Insajder" TV B92 da su on i njegova porodica umešani u navodne "mućke" u Rudarskom basenu "Kolubara".

"Deda mi je bio privatnik, otac takodje, ja sam privatnik postao mnogo pre političkog angažmana, jedan od sinova je privatnik. Pozvao sam direktora policije da se započnu predistražne radnje i tvrdim da će 99 odsto tvrdnji u 'Insajderu' biti netačno", kazao je Marković novinarima.

Nije sporio da saradjuje sa "Kolubarom" i da trguje ugljem, ali i dodao da "nema povlašćenih kupaca uglja".

Marković je ustvrdio da je odbio poziv B92 da učestvuje u emisiji u kojoj se (snimljeni materijal) "seče i montira", već je tražio da učestvuje u emisiji "uživo", što nije prihvaćeno.

U Valjevu je večeras formiran Gradski odbor JS, a za predsednika je izabran agronom Marko Jovanović, republički tržišni inspektor u Kolubarskom okrugu, ranije član Demokratske stranke Srbije.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALMA: SMENITI DVA MINISTRA

Izvor: Kurir, 11.Feb.2011

VALJEVO - Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma ponovio je u četvrtak veče da Vladu Srbije ne treba rekonstruisati, već da treba smeniti dva ministra..."Rekonstrukcija Vlade Srbije ne bi dala naročite efekte, niti bi se bitno uštedelo na tome da li će...

Nastavak na Kurir...

Marković: Smeniti dva ministra

Izvor: EMportal, 11.Feb.2011

Predsednik Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković ponovio da Vladu Srbije ne treba rekonstruisati, već da treba smeniti dva ministra.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.