Palma: Od dаnаs 4.000 dinаrа zа „gospođu“ i 3.000 dinаrа zа „gospodinа“

Izvor: Danas, 22.Avg.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Od dаnаs 4.000 dinаrа zа „gospođu“ i 3.000 dinаrа zа „gospodinа“

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma kazao je na današnjem prijemu građana da je promenjen kriterijum za dodelu novca porodicama kojima je pomoć neophodna, saopšteno je iz opštinske uprave tog grada. Članak Palma: Od dаnаs 4.000 dinаrа zа „gospođu“ i 3.000 dinаrа zа „gospodinа“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Marković: Od dаnаs 4.000 dinаrа zа 'gospodju' i 3.000 dinаrа zа 'gospodinа'

Izvor: Beta, 22.Avg.2019

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma kazao je na današnjem prijemu gradjana da je promenjen kriterijum za dodelu novca porodicama kojima je pomoć neophodna, saopšteno je iz opštinske uprave tog grada.U saopštenju se navodi da je Marković rekao da je do sada dodeljivano 3.000...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.