Izvor: S media, 31.Jan.2013, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Moj sin Dalibor nije jemčio za Keneta

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je u četvrtak da su ljudi koji su založili imovinu kao jemstvo da bi se Radosav Savatijević Kene, osumnjičen za zloupotrebe u Rudarskom basenu “Kolubara”, branio sa slobode, Savatijevićevi prijatelji i dugogodišnji jagodinski privrednici, i da nije reč o njegovim rođacima.

Marković je negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se radi o njegovim rođacima ili telohraniteljima, ističući da nema i da nikada nije ni imao telohranitelje.

"To je privatna stvar, da li će neko nekome dati garanciju i da li će neko biti prijatelj sa nekim. Ako ste sa nekim prijatelj i kada mu je dobro i kada je teško, vi mu pomažete", smatra Marković.

Odgovarajući na pitanje novinara o tome da li ima veze sa garancijama koje su položene za puštanje Savatijevića, Marković je rekao da su među onima koji su položili jemstvo trojica privrednika iz Jagodine i da mu se ne može stavljati na teret to što poznaje te ljude.

Marković je rekao da nisu istiniti izveštaji na jednoj televiziji u kojima se navodi da je među osobama koje su obezbedile 250 miliona dinara jemstva za puštanje Savatijevića iz pritvora i osobe bliske predsedniku SO Jagodina, među njima i njegov sin Dalibor Marković.

(Novosti)

FOTO: Youtube
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Palma: Moj sin nije jemčio za Keneta

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2013, 11:17

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je rekao da nisu istiniti izveštaji na jednoj televiziji u kojima se navodi da je među osobama koje su obezbedile 250 miliona dinara jemstva za puštanje Radosava Savatijevića Keneta iz pritvora i osobe bliske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.