Palma: Kolege, roming plaćajte sami

Izvor: B92, 12.Jul.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Kolege, roming plaćajte sami

Jagodina -- Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma pozvao je danas političare Srbije koji su na odmoru van zemlje da roming ne plaćaju budžetskim sredstvima.

On ih je pozvao da roming plaćaju iz sopstvenog džepa, apelujući da se tih sredstava odreknu u korist siromašne dece.

Govoreći na svečanosti gradske slave Svetih postola Petra i Pavla u Gradskoj većnici, Marković je poručio političarima koji su birani ili postavljeni na neku funkciju da se za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme letovanja odriču rominga koji je u proseku do 50.000 dinara.

On je dodao da u Jagodini ne postoje funkcioneri koji koriste roming, a da ga plaćaju iz budžeta, a ako ga neko i koristi, mora da ga plati od svoje plate.

"Hajde da se solidarišemo sa onima koji nemaju, ovo je 21. vek i mi koji se bavimo politikom ne smemo da dozvolimo da se ijedna porodica brine da li će njihova deca imati šta da jedu, da li će imati para da plate struju...", kazao je Marković.

"O tome moramo voditi računa mi koji se bavimo politikom i koji smo obećavali građanima da ćemo nešto uraditi za njih", zaključio je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.