Padobranci i bajkeri na Memorijalnom kupu “Potpukovnik Goran Ostojić” u Jagodini

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padobranci i bajkeri na Memorijalnom kupu “Potpukovnik Goran Ostojić” u Jagodini

Više hiljada sportista, padobranaca i bajkera, kao i rok muzičara učestvovalo je u trodnevnom Memorijalnom kupu “Potpukovnik Goran Ostojić” u Jagodini u čast i slavu poginulih u ratu na Kosmetu.

Porodica Ostojić i pripadnici 63. Padobranske brigade iz Niša položili su cveće i vence na spomen bistu potpukovniku Goran Ostojiću u istoimenoj školi.

- Zahvaljujem se pripadnicima 63. Padobranske brigade što su po 17. put prisutni u Jagodini da odaju poštu našem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i vašem Goranu - rekao je Goranov brat Ljuba.

Pored svečanog defilea više stotina bajkera gradskim ulicama i padobranskog skoka, velemajstor Dejan Antić je igrao šahovsku simuntanku.

Sva tri dana više rok grupa sciralo je u improvizovanom kampu. Organizatori najavljuju da će za Dan grada, 28. jul, pokušati da organizuju takmičenje u padobranskim skokovima koje je ranije bilo u kalendaru Vazduhoplovnog saveza Srbije.

Memorijalni kup se održava od 1999. godine, u čast načelnika Štaba 63. padobranske brigade, potpukovnika Gorana Ostojića, koji je poginuo sa četvoricom vojnika u borbama u julu 1998 godine na karauli Košare na Kosmetu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.