PROIZVOĐAČI I DOMAĆI TRGOVCI TVRDE Šećer neće poskupeti!

Izvor: Press, 02.Avg.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROIZVOĐAČI I DOMAĆI TRGOVCI TVRDE Šećer neće poskupeti!

Proizvođači šećera, kao i domaći trgovci, tvrde da nema ni reči o nestašici šećera, kao ni o poskupljenju te namirnice nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija o nestašici šećera na rafovima trgovina u Jagodini.
Šećer, Foto: Rajko Ristić
- Šećera ima u dovoljnim količinama, kako na zalihama tako i na rafovima, pa kupci nemaju razlog za brigu - kažu za „Alo!” u trgovinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lacu „Delez”. I iz kompanije „Sunoko” ističu da je reč o spletu okolnosti kao i to da nije u pitanju nestašica šećera.
- Mi smo samo jedna od karika u lancu snabdevanja prodajnih objekata šećerom. Tržište šećera relativno se oporavilo, što daje dodatnu ekonomsku stabilnost ovoj privrednoj grani i ne može očekivati povećanje cene šećera jer za to ne postoji utemeljen ekonomski razlog - istakao je za „Alo!” Ljubiša Radenković, direktor kompanije „Sunoko”.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.