PROFESOR ZA NOVAC POPRAVLJAO OCENE UČENICIMA

Izvor: Kurir, 07.Sep.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROFESOR ZA NOVAC POPRAVLJAO OCENE UČENICIMA

JAGODINA- Jagodinska policija uhapsila je profesora srednje škole u Jagodini Radoslava B. (56), zbog sumnje da je primao mito, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Osumnjičeni Radoslav R. je, kako se navodi, uhapšen u saradnji sa Višim tužilaštvom u ovom gradu, zbog sumnje da je primao mito kako bi popravljao ocene učenicima.

Radoslavu B. je određen 48 časovni policijski pritovor, posle čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo primanja mita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

Radoslav B. se tereti da je, "u više navrata, tražio i primao novac, da bi popravljao ocene učenicima srednje škole u kojoj je radio", piše u saopštenju, ne navodeći o kojoj srednjoj školi je reč.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.